SIP Žganjer

SIP Žganjer je obiteljski obrt osnovan 1987. godine kao autoprijevoznički obrt koji je poslovao do 1993. godine kada je preimenovan u SIP Žganjer pod kojim imenom posluje i danas, te je registriran na adresi Svetičko Hrašće 25A, 47280 Ozalj (Karlovac).

Temeljne djelatnosti obrta su cestovni prijevoz robe (unutarnji i međunarodni), sječa drva, pomoćne usluge u šumarstvu i trgovina na veliko drvom.
Na temeljne djelatnosti nadovezuje se proizvodnja i prodaja drva za ogrijev kojim snabdjevamo lokalno stanovništvo, a jednako važnu ulogu ima i proizvodnja oblog drva (tehnička oblovina) i prostornog drva (višemetrice).

Obrt SIP Žganjer surađuje sa privatnim šumoposjednicima da bi došao do sirovine te je u partnerstvu za tuzemnim i inozemnim tvrtkama koje kroz cijelu godinu snabdijeva svojim proizvodima i uslugama.

Posjedujemo licencu izdanu od strane Hrvatske komore inženjera šumarstva i drvne tehnologije za poslove i faze izvođenja radova uzgajanja šuma i fazu izvođenja radova pridobivanja drva iz šume.

Naši strojevi

Za fazu pridobivanja drva koristimo vlastite strojeve:

  • adaptirani poljoprivredni traktor VALMET 705 s vitlom
  • traktor VALTRA 6580 s prikolicom

Za fazu transporta drvnih sortimenata koristimo vlastite strojeve:

  • JCB Fastrac 3220 sa prikolicom
  • kamion VOLVO s prikolicom

Kontaktirajte nas Već danas i uvjerite se u kvalitetu naših proizvoda i usluga